Sunday, January 6, 2013

Cabana Pescareasca Corbu cazare litoral



www.corbuplajagolf.ro

Cabana Pescareasca este construita din lemn cu barne ornamentale invelita cu tigla, foarte bine izolata atat fonic cat si termic, decorata in stil taranesc, amplasata chiar pe plaja si totodata pe malul iazului, reprezentand o cabana autentica tip vanatoare – pescuit. Este alcatuita din noua camere, cu doua si trei paturi, toate cu intrare separata. Cabana este dotata cu patru dusuri, patru wc-uri si patru chiuvete aflate sub acelasi acoperis, dar fiecare construita in mod independent, asa incat cel care merge la baie nu se intersecteaza cu cel care merge la wc sau cel care foloseste chiuveta, pastrand in acest fel confortul turistilor. Cabana dispune de bucatarie proprie dotata cu aragaze, frigidere etc. unde turistii isi pregatesc preparatele si se autogospodaresc. Au acces la un foisor rustic acoperit cu stuf care are aproximativ 60 de locuri unde pot servi masa si urmari programul tv cu antena parabolica. Turistii au acces la patru gratare rustice cu carbuni.


Tariful este intre 100 si 150Lei in functie de numarul de zile turist, zilele din saptamana si perioada de sezon estival, acesta fiind negociat cu fiecare turist in parte in momentul in care se face rezervarea. Pentru patul suplimentar se adauga 50 de lei. Pentru copil cu parintii in camera se adauga 30 de lei. Pentru mai putin de trei nopti de cazare tariful este de 150 de ron per zi iar pentru minim trei nopti de cazare tariful este de 100 ron per zi.
Parcarea autoturismelor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Plata sejurului se face integral la primirea cheilor iar prelungirea acestuia nu este garantata si se face numai in functie de disponibilitate. Ziua de cazare incepe la orele 12 si se termina la aceeasi ora in ziua urmatoare, ora la care se elibereaza atat camera cat si parcarea. Depasirea orei 12 presupune automat plata unei noi zile de cazare. Mentionam ca prelungirea sejurului fara o instiintare prealabila din timp nu este garantata si se face in functie de disponibilitati.

Date de contact:
0723 250 138/ 0744361733








No comments:

Post a Comment