Sunday, January 6, 2013

Casa cu Flori Corbu cazare litoral




Casa cu Flori este situata pe drumul principal in zona centrala a satului Corbu, vis-a-vis existand un parculet ce ofera o oaza de relaxare in serile si noptile toride ale verii. Locatia, situata la o distanta relativ apropiata de plaja Corbu, la 4500 m de plaja Vadu si aproximativ 500 m fata de Lacul Corbu, reprezinta punctul ideal de cazare pentru persoanele doritoare de cat mai multe experiente placute in locatii diferite. 
Casa dispune de 14 locuri de cazare impartite in 2 camere duble cu baie proprie, 3 camere cu pat matrimonial ce au baie proprie, 2 camere cu pat matrimonial si cu baie comuna. Toate camerele au in dotare frigider, Tv si aer conditionat. 

Spatiul aferent vilei este incadrat de o gradina cu verdeata prevazuta cu doua foisoare ideale pentru relaxare, in incinta unitatii existand deasemenea si un spatiu pentru gratar. Foisoarele sunt prevazute cu Tv si utilate cu plita de gatit si inventar complet de bucatarie, putand fi astfel utilizate la nevoie ca spatiu pentru prepararea mancarii. O alta atractie deosebita pentru copii o reprezinta minirezervatia de pasari si animale prezenta in incinta pensiunii. Dotari locatie: apa calda permanent, parcare proprie, internet wireless, foisor, spatiu gratar, loc amenajat pentru joaca copii, minirezervatie de pasari si animale, punct alimentar in imediata apropierea pensiunii. 

Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV

Tarife 25.01 - 30.04
Camera dubla matrimoniala 80 lei / zi (cursul sapt.) 80 lei / zi (weekend)
Camera dubla twin 80 lei / zi (cursul sapt.) 80 lei / zi (weekend)
* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale. 

Contact: 0724 052 524 - Misu Maria

No comments:

Post a Comment