Sunday, January 6, 2013

Complexul turistic Cristiana Corbu cazare litoral



Complexul turistic Cristiana se afla la intrarea in localitatea Corbu, pe malul Lacului Corbu, la o distanta de numai 9 km de Statiunea Navodari si la 5 km de Marea Neagra. Pensiunea este un complex turistic al societatii Spirit-Euxin, ce desfasoara activitati in domeniul agro-turismului, avand un capital mixt romano-britanic. In cadrul pensiunii se organizeaza si tabere de vara pentru copii din tara si strainatate. Durata unui sejur la Pensiunea Cristiana pentru grupurile mari este in general de 7 zile, de luni ora 13.00 pana luni ora 9.00.


Capacitatea de cazare a pensiunii este de 60 de locuri: 8 camere cu doua locuri (cu baie individuala, categoria 2 stele), 44 locuri in doua cabane - categoria o stea, 5 camere cu cate sase locuri, 3 camere cu doua locuri, 1 mansarda cu opt locuri, toaleta, dusurile cu apa calda, la comun, in doua grupuri sanitare. Pentru grupurile mari se servesc 3 mese pe zi. Pentru grupurile mici (sub 20 persoane) mesele se servesc in functie de programul clientilor.

La Pensiunea Cristiana se practica sporturi nautice cu ambarcatiuni: caiac, canoe, wind-surfing, barcute cu panze. Aveti la dispozitie terenuri de sport special amenajate, cu gazon, pentru: fotbal, volei, tenis de câmp, badminton. Pensiunea dispune de echipament si personal instruit pentru: tenis de masa, tir cu arcul, biciclete pentru practicarea ciclismului, cai pentru calarie, alpinism. Alpinismul se practica pe zid de catarare, in diferite nivele de dificultate si in conditii de maxima siguranta.

Telefon / Fax: 0241 765858
E-mail: spirit.euxin@xnet.ro
Detalii: www.spirit-euxin.ro







No comments:

Post a Comment