Sunday, January 6, 2013

Vila Miss Alina Vama Veche cazare




Vila Miss Alina este situata la 100m de plaja si ofera cazare in 12 camere, dotate cu bai proprii si televizor. Facilitati cazare: frigider in unitate, se accepta animale, parcare, gradina/curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca. Facilitati camere: baie in camera, camera cu TV.

Adresa: Vama Veche, Str. Marii nr. 100
Telefon: 0721 884 548, 0758 388 978 ( Dumitrache Geta )

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O mica descriere despre casa/vila Miss Alina Vama Veche:
      La conditiile care le ofera si costurile care le cer, va puteti orienta in alta parte. Pozele intotdeauna arata mai bine decat realitatea.
      Aici poate nu se merita sa se stea decat la costuri minime, de persoane care au un buget foarte restrans sau persoane care nu pun pret pe confort. Eu una, daca ar fi sa am posibilitatea sa stau gratis acolo, nu as mai sta. Asa ca, atunci cand plecati intr-o mini vacanta sau concediu asigurativa foarte bine din toate punctele de vedere unde veti ajunge.
      Eu am fost impreuna cu sotul meu si cu 3 prieteni de Rusalii, am gasit 2 camere libere la Vila Miss Alina: una dubla si una tripla pe care le-am rezervat prin telefon. In poze unele camere aratau bine si vazusem cateva dragute, insa cand am ajuns acolo camera dubla arata ca un buncar, foarte foarte mica, intuneric total, geamul undeva pe sus si nu se deschidea si bine-nteles ca am fost profund dezamagita. Camera tripla era acceptabila, arata dragut si era luminoasa. In acest caz ne-am ales sa stam cu prietenii nostri in camera, deci ne-am ales o camera de 5 persoane. Din pacate s-a nimerit cred ca cea mai urata camera posibila din acea casa. Un miros de nedescris care s-a impregnat in toate hainele, wc-ul stricat (cand trageai apa, jumatate de apa curgea pe jos, jumatate in wc), usa la baie nici nu se inchidea, usa de la intrare se vedea prin ea. Geamul din camera nici nu aveai cum sa-l deschizi ca sa aerisesti camera, era o plasa pe tot peretele. Plus de alta nu erau prize in camere, absolut nici o priza. Daca vroiai sa incarci telefonul, sa te usuci la par, etc aveai pe hol sau afara.
      Dusurile erau la comun si aratau drastic; cum arata in poze, in realitate si mai si. Singurul lucru avantajos a fost ca in cele 3 nopti care le-am stat, de fiecare data cand am mers sa fac baie s-a nimerit sa fie apa calda.
      Imaginile din exterior sunt sa atraga ochiul si ala e singurul lucru dragut de la acest loc. Parcare in curte nu au asa cum zic ei, masina se poate parca langa curte unde incap cateva masini. Ei spun ca asigura in pret si plimbarea cu caruta, ceea ce nu am vazut.
      Daca veti ajunge vreodata acolo, o sa vedeti exact cum arata aceasta casa/vila si o sa va lamuriti (cred ca la un cutremur mai mare, sigur nu mai ramane mai nimic din ea la cum a fost construita), o sa vedeti exact care sunt conditiile: confort, baie, usi, geamuri, pereti, etc.
      Intre o nota de la 1 la 10 nu pot sa le dau decat nota 5 (si aceasta pentru ca a fost apa calda, pentru foisorul din curte, pentru ca era plaja aproape, parcare asigurata).

      Delete