Sunday, January 6, 2013

Casa Taraneasca Dobrogeana cazare Corbu



www.corbuplajagolf.ro

Situata chiar pe plaja, Casa Taraneasca Dobrogeana face parte din complexul CorbuGolf si este construita din pereti ecologici din paianta, (lemn, paie, lut) barne de lemn, acoperis izolat cu stuf si olana decorata in stil taranesc dobrogean. Are in componenta sase camere cu doua si trei locuri ( pentru patul suplimentar se mai platesc inca 50 Lei), fiecare cu intrare separata si baie proprie in stil taranesc, o sufragerie cu bucatarie comuna dotata cu frigidere si aragaze unde turistii icare locuiesc in aceasta cladire isi pregatesc singuri preparatele si se autogospodaresc. De asemeni casuta dobrogeana are in fata un pritvor iar turistii au acces si afara la un foisor acoperit cu stuf unde pot servi masa, la patru gratare rustice cu carbuni si televizor cu antena parabolica.

Tariful este intre 150 si 200 Lei in functie de numarul de zile turist, zilele din saptamana si perioada de sezon estival, acesta fiind negociat cu fiecare turist in parte in momentul in care se face rezervarea. Parcarea autoturismelor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Pentru pat suplimentar se achita un tarif de 50 de ron iar pentru copilul care sta cu parintii in camera 30 de ron.
Pentru mai putin de trei nopti de cazare tariful este de 200 de ron per zi iar pentru minim trei nopti de cazare tariful este de 150 ron per zi.
Plata sejurului se face integral la primirea cheilor. Ziua de cazare incepe la orele 16:00 si se termina la ora 12:00 in ziua urmatoare, ora la care se elibereaza atat camera cat si parcarea. Depasirea orei 12 presupune automat plata unei noi zile de cazare. Prelungirea sejurului fara o instiintare prealabila din timp nu este garantata si se face in functie de disponibilitati.


Date de contact:
0723 250 138/ 0744361733

















1 comment:

  1. hmm ..aveti niste recenzii foarte proaste. Mi se pare exagerat ca trebuie,o data cu elibararii camerei, sa pleci si cu masina....foarte neprietenos. Si alta treaba. Daca dormi cu copilul in pat, dece sa platesti un supliment. Am crescut in Austria, dar nu am mai auzit sa ceri asa ceva. Foarte trist ca nu stiti sa va faceti placuti ca lumea sa revina la voi. Ce dezamagire...am stat vreo 3-4 ore sa caut informatii despre voi si numai lucruri urate am citit. :(

    ReplyDelete