Sunday, January 6, 2013

Complex Corbu Golf cazare Corbu



www.corbuplajagolf.ro

Pensiunea se afla chiar pe plaja Corbu alaturi de vechea pescarie, zona de golf, la aprox 15 minute de Mamaia Nord. Este de remarcat atat autenticitatea cat si diversitatea architectonica, avand un peisaj unic, complezul fiind delimitata de Marea Neagra(plaja in partea din fata) si un iaz natural cu stuf, pesti si pasari specifice Deltei Dunarii (in spate) fiind un loc de vacanta de exceptie. Cazarea este alcatuita din 3 cladiri diferite, construite din materiale naturale specifice zonei: lemn, stuf, piatra, lut etc.
Complexul este dotat cu un foisor rustic din lemn acoperit cu stuf (tip restaurant – club) de aproximativ 60 de locuri unde turistii complexului pot servi masa sau pot socializa, dotat cu televizor cu antena parabolica. De asemeni turistii au acces la patru gratare rustice cu carbuni.

Fiecare cladire in parte dispune de bucatarie proprie dotata cu mai multe aragaze si frigidere unde turistii isi pot pregati singuri preparatele si se autogospodaresc. De asemeni turistii au la dispozitie patru gratare rustice cu carbuni. Parcarea autoturiselor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Pe proprietate exista umbrele rustice cu stuf specifice deltei dunarii iar turistii pot face plaja daca doresc si pe malul lacului. Peisajul rustic este completat de existenta pasarilor de curte precum: rate, gaste, gaini, cocosi, bibilici si porumbei.
Turistii se pot plimba cu barcuta pe lac.


Date de contact:
0744361733


No comments:

Post a Comment